Suradnja Turističke zajednice BPŽ i oglašivača smještaja Apartmanija.hr u svrhu jačanja vidljivosti smještajne ponude

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije poziva sve iznajmljivače smještaja da iskoriste pogodnost besplatnog oglašavanja svojih objekata u katalogu turističkog smještaja Apartmanija.hr. Katalog oglašava više od 20.000 smještajnih jedinica iz cijele Hrvatske na 14 jezika i pripadajućih tržišta.

tzbpz cimerfraj apartmanija

Ova pogodnost je rezultat suradnje Turističke zajednice Brodsko-posavske županije i oglašivača smještaja Apartmanija.hr te portala Cimerfraj.hr s ciljem jačanja vidljivosti smještajne ponude iznajmljivača s područja Brodsko-posavske županije na emitivnim turističkim tržištima.

Apartmanija.hr je domaća tvrtka koja od 2009. godine omogućuje izravan kontakt gostiju s iznajmljivačima putem upita za smještaj koje potencijalni gosti šalju izravno iznajmljivačima. Tvrtka ne naplaćuje proviziju na ostvarene rezervacije niti od turista niti od domaćina.

U 2022. godini, stranice kataloga Apartmanija.hr posjetilo je gotovo 4 milijuna turista koji su na adrese domaćina poslali 1.560.909 upita za smještaj. Stoga vjerujemo da ova suradnja može biti vrijedan alat u sustavnoj promociji turističke ponude Brodsko-posavske županije.

Svi iznajmljivači smještaja koji žele iskoristiti ovu pogodnost, mogu svoje smještajne objekte besplatno oglasiti na stranici Apartmanija.hr te tako unaprijediti svoju vidljivost i pristup novim tržištima.

apartmanija
cimerfraj

Za sve nedoumice i pitanja, obratite se s povjerenjem našem partneru na kontakt broj +385912255105 i e-mail adresu partneri@apartmanija.hr. Kontakt osoba: je Vedran Iveković

https://www.cimerfraj.hr/ideje/privatni-iznajmljivaci-lokalna-ekonomija

podijelite članak

Skip to content