MOBILNE APLIKACIJE

Na jednostavan, brz i praktičan način saznajte bitne informacije o destinaciji, turističkoj ponudi, događanju ili proizvodu skidanjem samo jedne mobilne aplikacije.

Explore Croatia

Mobilna aplikacija Explore Croatia osmišljena je kako bi vaša hrvatska avantura bila ispunjena zabavom, nezaboravnim iskustvima i nezemaljskom prirodnom ljepotom.

Napravite plan puta i podijelite ga sa svojim prijateljima.

Interaktivna karta

Istražite Brodsko-posavsku županiju kroz virtualnu šetnju u punih 360 stupnjeva.

tzbpz.hr/interaktivna-karta

Vision One

„Vision One“ je pametni turistički vodič kroz kojeg dobivate sve informacije potrebne za putovanje, bilo da ga tek planirate ili se već nalazite na željenoj lokaciji. Vision One je mreža mobilnih aplikacija koja povezuje aplikacije iz različitih kategorija interesa. Pomoću Vision One korisnik može pronaći raznolike sadržaje i povezati se s onime što mu je potrebno.

Kroz „Vision One“ možete na jednom mjestu jednostavno pronaći raznolike turističke sadržaje kontinentalne Hrvatske. Unutar aplikacije dostupni su opisni tekstovi, slike, video materijali, kalendar te interaktivna karta preko koje možete aktivirati navigaciju do željene destinacije.

Koristeći naprednu pretragu po kategorijama, interesima i geolokaciji otkrijte skrivene ljepote Lijepe naše.

Google play // App Store

Brodsko–posavska županija nalazi se u istočnoj Hrvatskoj, u regiji Slavonija i Baranja. Smještena je podno planine Psunj i Diljskog gorja, u nizini pokraj rijeke Save. Upravo takav položaj, uz velik broj slaboprometnih cesta, omogućuje joj izuzetan cikloturistički potencijal. Također, ovo je kraj bogate povijesti, tradicije, kulturne baštine i brojnih prirodnih ljepota.

Iz svih navedenih razloga, naš cilj je da Brodsko – posavska županija bude vodeća slavonska županija u području cikloturizma.

Područje je podijeljeno u tri područja: zapadni (Nova Gradiška), središnji (Slavonski Brod zapad) i istočni (Slavonski Brod istok) dio. Izaberite područje kojim vozite i uživajte u rutama koje sadržavaju brdski, ravničarski i nizinski dio.

Istraži rute  //  Google App

Bikademy je inovativni cikloturistički proizvod koji nagrađuje ljude za bicikliranje. Namijenjen je svim ljubiteljima bicikliranja te istraživačima prirodne i kulturne baštine, odnosno svih onih kojima je bicikl poželjno prijevozno sredstvo. Koristi ga i lokalno stanovništvo, ali i turisti koji se nalaze u nekom trenutku na tom području. Također, besplatan je za sve krajnje korisnike.

Uz web stranicu, Bikademy prati i besplatna mobilna aplikacija, a svi koji se registriraju postaju Bikademy Studenti.

Bikademy na taj način postaje dodana vrijednost u cikloturističkoj ponudi, ne samo TZ-u, već svim dionicima u turizmu koji ga mogu koristiti kao dio svoje ponude.

Više o aplikaciji // Google App 

Skip to content