BIKADEMY

Ciktoturistička aplikacija

Što je Bikademy?

Bikademy je inovativni cikloturistički proizvod koji nagrađuje ljude za bicikliranje. Namijenjen je svim ljubiteljima bicikliranja te istraživačima prirodne i kulturne baštine, odnosno svih onih kojima je bicikl poželjno prijevozno sredstvo. Koristi ga i lokalno stanovništvo, ali i turisti koji se nalaze u nekom trenutku na tom području. Također, besplatan je za sve krajnje korisnike. 

Uz web stranicu, Bikademy prati i besplatna mobilna aplikacija, a svi koji se registriraju postaju Bikademy Studenti. 

Bikademy je zamišljen kao akademija na kojoj se nalaze Studiji koji predstavljaju regije ili gradove (Brodsko-posavska, Istra, Zagreb, Rab, Sibenik, Novalja…). Svaki Studij se sastoji od Ispita (lokacije prirodne i kulturne baštine). 

Zadatak Bikademy Studenta je odvesti se biciklom do zadanog Ispita, tj. lokacije bilo kojom rutom i u bilo kojem vremenskom periodu, fotografirati se i checkirati kroz aplikaciju na lokaciji koji na taj način polaže Ispit. Nakon što položi sve Ispite određenog Studija, Bikademy Student osvaja nagradu. 

Bikademy na taj način postaje dodana vrijednost u cikloturističkoj ponudi, ne samo TZ-u, već svim dionicima u turizmu koji ga mogu koristiti kao dio svoje ponude.

 

Preuzmite Bikademy aplikaciju putem sljedećeg servisa:

Skip to content