18. Mega Bikers susreti u Slavonskom Brodu

Pozdrav svim motociklistima, bikerima i ljubiteljima adrenalina! Spremite se za nezaboravno druženje na 18. Mega bikers susretima koji se održavaju od 12. do 14. svibnja na ŠRC Poloj. Organizatori su pripremili izvanredan program koji će vas oduševiti!

Mega Bikers susreti 18. - Motorijada Slavonski Brod / Poloj
Mega Bikers susreti 18. – Slavonski Brod / Poloj

Ovog petka i subote, Moto klub Brod je pripremio pravu poslasticu za vas – koncerte uz rock glazbu! U subotu u 12 sati uživajte u nezaboravnoj utrci ubrzanja za prvenstvo Hrvatske! Mjesto održavanja je naznačeno na službenom plakatu, a sve pojedinosti se mogu dobiti od organizatora.

motorijada 2018 178

Mega bikers susreti ove godine slave 18. rođendan, a uz Moto klub Brod, poznato je tko će vas zabavljati na Poloju. U petak vas očekuju izvedbe benda Slow Cured, Rockeri, Teška industrija, Yu grupa i The Trio. A u subotu, nakon utrke ubrzanja, pripremite se za nastupe benda The Trio, Jelusick, Mile Kekin i Band, Black Metallica Tribute Band i Divlji Dječak!

motorijada 2018 77

Ne propustite najpopularniji brodski event i uživajte u nezaboravnoj zabavi. Svi koji nas posjećuju navedenog datuma želimo sretan put!

Vidimo se na Mega bikers susretu na SRC Poloj!

podijelite članak

Skip to content