Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2024.

JAVNI NATJEČAJ ZA DODJELU SREDSTAVA ZA PROJEKTE LOKALNIH TURISTIČKIH ZAJEDNICA NA TURISTIČKI NEDOVOLJNO RAZVIJENOM PODRUČJU I KONTINENTU U 2024. S PODRUČJA BRODSKO – POSAVSKE ŽUPANIJE IZ FONDA ZA TURISTIČKI NEDOVOLJNO RAZVIJENA PODRUČJA I KONTINENT

Sukladno Pravilniku o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22), Suglasnosti HTZ-a i Odluci Turističkog vijeća TZ Brodsko – posavske županije sa 13. SJEDNICE ODRŽANE DANA 19. siječnja 2024. godine., Turistička zajednica Brodsko – posavske županije objavljuje javni natječaj.

Javni natječaj za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. s područja Brodsko – posavske županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent možete pogledati i preuzeti u nastavku:

podijelite članak

Skip to content