Promo film TZBPŽ osvojio međunarodnu turističku nagradu “GOLDEN INTERSTAS ‘2020.”

Izvršni Direktorij manifestacije u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T./Europska federacija turističkih novinara i pisaca, donio je odluku kojom je nagrađen promo video TZBPŽ.

 Obrazloženje odluke (koju u originalu možete pročitati OVDJE):

„za vrlo kreativna profesionalna postignuća i izvrsnost u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti, kulture… Brodsko-posavske županije, time i vrlo zapaženi doprinos TZ Brodsko-posavske županije u prezentaciji turizma kontinentalne Hrvatske”.

Video možete pogledati na:

Promo film TZBPŽ je sufinanciran od strane HTZ-a s 80% potpore, a sniman je 2019. godine,! Autor filma je tvrtka iz Osijeka FILM 54 d.o.o. vlasnika Borisa Šepera!

Uz ovu vrijednu nagradu, posebnu nagradu za izvrsnost u doprinosu cjelovitosti razvoja turizma i gospodarstva Brodsko-posavske županije osvojio i župan BPŽ Danijel Marušić!

Iznimna je čast što je trud i rad TZBPŽ prepoznat na ovaj način, a to nam je veliki vjetar u leđa za sve nove ideje i projekte koje želimo realizirati, a sve u svrhu unaprjeđenja turizma u našoj županiji!

Svečanost dodijele nagrada je planirana prvotno 13. studenog u Solinu kod Splita. Zbog aktualne pandemije i posebnih mjera nagrade će biti uručene kada to bude moguće s obzirom na posebne mjere oko organiziranja svečanosti dodijele nagrada. Nadamo se vrlo brzo.  

fiscalis 1 2020

podijelite članak

Skip to content