Održana promocija novog kataloga “Udahni, okusi i doživi” te promotivnog filma

U Velikoj vijećnici Županije Brodsko-posavske okupljenima se prvo obratila direktorica Turističkog ureda Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković ističući aktivnosti koje je u ovoj godini provodila Turistička zajednica.

Naša Brodsko-posavska županija poznato je odredište kulturnog, aktivnog, avanturističkog i gastro turizma. Baš to sve sadrži novi promotivni katalog pod nazivom “Udahni, okusi, doživi” koji na najbolji način predstavlja bisere naše županije.

Turistička zajednica radi na promociji naše Brodsko – posavske županije 365 dana u godini budući da nemamo sezonski karakter kao neki drugi dijelovi Hrvatske. Zadaća nam je kao županijskoj TZ primarno promocija destinacije što i činimo tijekom cijele godine na sajmovima i putem posebnih prezentacija u zemlji ali i u inozemstvu na strateškim tržištima (Austrija, Iltalija, Njemečaka, Mađarska, Slovenija..). Slijedom toga dodatno smo se angažirali i uložili u alate za marketing i promociju te smo ove godine izdali i tematski katalog sa naglaskom na naše ključne turističke proizvode ; aktivni turizam, cikoturizam, eno – gastro ,lov i ribolov.

Katalog je tiskan u 6.000 primjeraka na šest svjetskih jezika a promo film je snimljen na hrvatskom ali i na engleskom jeziku te dodatno i jedan promo spot od 30 sekundi.

promocija kataloga

Također smo i ove godine postavili dvije solarne klupe i to u općini Brodski Stupnik i Bebrini te nastojimo i dalje ulagati i u turističku infrastrukturu uz suradnju sa općinama koje se nalaze na ciklo rutama projekta Slavonia Bike.

Također smo krenuli u redizajn Web stranice koja sadrži i nove turističke rute prilagođene interesu agencija i potencijalnih turista.

Zahvaljujemo svim dionicima koji su se angažirali u realizaciji kataloga ali i promociji , predstavljanju turističkih potencijala županije; OPG Zubić iz Brodskog Stupnika, OPG Kraljić iz Rešetara, OPG Vučković iz Oriovca, Kuća dida Tunje iz Oprisavaca, Ranč Ramarin iz Garčina, Salaš Savus vlasnika Ivana Bogovića, gospodinu Željku Vlaisavljeviću –inženjeru lovstva i zaštiti prirode, Krešmiru Hercogu koordinator projekta cikloturizma, Ustanovi Natura Slavonica, Eni Kokanović Nagy – tvrtka Kreativna Koka i Alenu Vrlaziću- Princeps. Također i mnogobrojnim OPG- ovima, KUD- ovima, udrugama, pojedincima koji su svojim angažmanom pridonijeli i pomogli u snimanju promo filma.

Korištenje novih alata u svrhu promocije naše županije je jedan od glavnih aduta za predstavljanje turističke ponude. Okupljeni su mogli premijerno pogledati vrhunski promo film Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.Na kraju prezentacije, svi prisutni su uživali u osvježenjima koje su pripremili OPG Zubić, OPG Vučković te OPG Kraljić.

katalog udahni okusi dozivi

podijelite članak

Skip to content