Natječaj za nagradu “Suncokret ruralnog turizma Hrvatske”

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo“ raspisala je 11. po redu natječaj za dodjelu nacionalnih nagrada Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award za 2023. godinu. Ova akcija organizira se u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i predstavlja jedinstveno ocjenjivanje najboljih programa, projekata ili aktivnosti različitih subjekata u cilju očuvanja (hrvatske) izvornosti i stvaranja ruralnoga turističkog proizvoda i usluga te promocije i razvoja ruralnih krajeva.

tzbpz novosti sunockret ruralni turizam

Prijave za nacionalnu nagradu Suncokret ruralnog turizma – Sunflower Award traju do 15. rujna 2023., a kandidate prijavljuju jedinice područne i lokalne samouprave, turističke zajednice i slične organizacije i ustanove, putem obrasca na internetskoj stranici https://klubselo.hr/. Prijave će biti objavljene na internetskoj stranici s fotografijama i opisom projekta pa će uz Ocjenjivački sud kandidate ocjenjivati i javnost.

Kandidatura je namijenjena jedinicama lokalne samouprave i lokalnim turističkim zajednicama na području Brodsko – posavske županije budući da troškove kotizacije snosi Turistička zajednica Brodsko – posavske županije.

Od ove godine dodjeljuje se i posebna nagrada – Povelja za poseban doprinos razvoju i promociji ruralnog turizma „NAGRADA DR.SC. EDUARD KUŠEN“ kojom se nagrađuje pojedinac za izvanredne napore, trud i postignuća za razvoj i promociju ruralnog turizma.

Sve detalje možete pronaći na sljedećem linku: https://klubselo.hr/vijesti/turizam/suncokret-ruralnog-turizma-hrvatske-sunflower-award-2023

Prijavni obrazac: https://klubselo.hr/suncokret/prijava/

podijelite članak

Skip to content