Brodsko-posavska županija oduševila hrvatske gastro i travel influencere u najnovijoj destinacijskoj kampanji Turističke zajednice Brodsko-posavske županije

Njihov vikend u Brodsko-posavskoj županiji pratilo je preko 120 tisuća pratitelja na Instagramu te drugim društvenim mrežama.

Slavonski Brod – Da je Brodsko-posavska županija destinacija za prste polizati ovaj vikend potvrdilo je pet hrvatskih gastro i travel influencera.

Domagoj Jakopović Ribafish, Kasandra Draganić iz Vilicom kroz Hrvatsku, Darko Kontin iz Darkove web kuharice, Antonija Jagodić te Nika Borovac iz Punkufer.hr iskusili su ono najbolje od županije u sklopu destinacijske marketinške kampanje “Gdje usput postaje cilj” Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.

U subotu, 9. rujna probali su modernu interpretaciju tradicionalnih slavonskih specijaliteta na ranču Ramarin gdje su letjeli i jahali. Uz pratnju vodiča Vere Pudić obišli su znamenitosti i centar Slavonskoga Broda nakon čega su se zabavili u Funky Pipa baru na “Pivaj s Ribom”, događaju posvećenom degustaciji craft piva s područja županije. Degustaciju piva iz Bošnjak Beer&Gin-a te Funky Brewery-a vodio je iskusni pivski sommelier, Ribafish uz moderatoricu Maju Ćurić. Nakon degustacije zasladili su se burgerima iz Hedonista koji nudi svjetske klasike u street food varijanti na način chefa Blaža Šokića i supruge Anje.

U nedjelju,10. rujna doručkovali su tradicionalni slavonski doručak u restoranu Uno, obišli dragulj županije, Petnju, a svoj posjet završili su zabavom u Adrenalinskoj šumi Bebrina te ukusnom svježom ribom iz Ribarske kuće.

Njhov uzbudljivi vikend očarao je i preko 120 tisuća pratitelja na Instagramu te drugim društvenim mrežama.

Komentar Domagoja Jakopovića Ribafish-a poslušajte u nastavku:

“Sve me je oduševilo. Najela sam se, zabavila i uživala – sve što je potrebno za savršen vikend. Znam da još toliko toga trebam probati i doživjeti u Brodsko-posavskoj županiji i zato jedva čekam povratak”, .

komentirala je Kasandra Draganić

Kampanja “Gdje usput postaje cilj” je važan korak u promociji gastro ponude kao razloga dolaska u Brodsko-posavsku županije, ali i osvještavanja o brojnim doživljajima koje županija nudi.

“Ovom suradnjom htjeli smo pokazati da Brodsko-posavska županija ima fantastičnu gastronomiju, zanimljiva mjesta i jedinstvene doživljaje koji su jednako vrijedni kao i oni u drugim dijelovima Hrvatske te ih treba iskusiti”,

istaknula je Ružica Vidaković, direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.

Da je županija neiscrpan izvor doživljaja vidjet će i influenceri aktivnog turizma 23. i 24. rujna.

Pogledajte kako su se proveli hrvatski gastro i travel influenceri u Brodsko-posavskoj županiji

Influenceri - gastro tura Brodsko-posavske županije

podijelite članak

Skip to content