JAVNI POZIV ZA DODJELU POTPORA MALE VRIJEDNOSTI NAMIJENJENIH RAZVOJU PROGRAMA DESTINACIJSKIH MENADŽMENT KOMPANIJA U 2022.

Izvješćujemo Vas kako je temeljem Odluke Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice objavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022.

Rok za prijavu na Javni poziv je 31. ožujka 2022., a u nastavku dostavljamo link na kojem je objavljen Javni poziv https://www.htz.hr/hr-HR/projekti-i-potpore/potpore-hrvatske-turisticke-zajednice/2022/potpore-programima-dmk.

Sukladno propozicijama Javnog poziva, prijave se podnose u elektroničkom obliku putem linka http://potpore.htz.hr i u tiskanom obliku uz dokumentaciju navedenu u Javnom pozivu na adresu Hrvatska turistička zajednica, Iblerov trg 10/IV, 10000 Zagreb, s naznakom: „Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa DMK u 2022.– NE OTVARAJ“.

Sve dodatne informacije dostupne su isključivo pisanim putem na potpore@htz.hr najkasnije tri radna dana prije roka za dostavu prijava.

podijelite članak

Skip to content