Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Slavonija Fest CMC 200 festival

25 kolovoza, 2023 @ 18:00 26 kolovoza, 2023 @ 23:00

cmc 200 2023 sb

Ovogodišnji festival pop i rock glazbe Slavonija fest – CMC 200 vraća se 25. i 26. kolovoza u Slavonski Brod. Najznačajnija povijesna građevina Brodsko-posavske županije, Tvrđava Brod u samom centru grada, ugostit će brojne glazbenike, a na ljetnu pozornicu stat će i neka od najjačih imena regionalne pop i rock glazbene scene.

Program CMC 200 – 7. izdanja Slavonia Fest

cmc-200-program
CMC 200 Slavonski Brod – program

Na festivalu će nastupiti Davorin i BogovićiKomuna, LES, NelaReanimatori, The Splitters i Zed Mitchell. Ovogodišnji headlineri Električni orgazam, Opća Opasnost i Zaprešić Boys spremaju spektakl na Tvrđavi Brod. 

Kraj ljeta ispratit će Slavonija fest – CMC 200 zajedno s izvođačima i brojnom publikom. Organizatori su najavili da će se na prvi festivalski dan, u petak 25. kolovoza, održati nezaboravan CMC party na kojem će nastupiti Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek.

cmc 200 slavonski brod

Festival se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada Slavonski Brod, a glavni medijski pokrovitelj je Radio BrodSlavonija fest – CMC 200 i ove godine vodi omiljeni voditeljski duo, Dalibor Petko i Edina Pršić Babić. Festival već tradicionalno prati velik broj medijskih pokrovitelja, njih više od 50 iz Hrvatske i regije. CMC televizija realizirat će i festivalske emisije „Ususret Slavonija festu – CMC 200 “, koje ćete moći pogledati na službenom YouTube kanalu CMC televizije, a prva epizoda emitirat će se u srijedu 12. srpnja

Vidimo se 25. i 26. kolovoza u Tvrđavi Brod!

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda

Tvrđava Brod

Vukovarska ulica 1
Slavonski Brod, Brod Posavina 35000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Skip to content