BPŽ na Wind Masters Croatia na najprestižnijem svjetskom TV kanalu za nautičare, ljubitelje putovanja i vodenih sportova NAUTICAL CHANNELU

Brodsko-posavska župnija na “Wind Masters Croatia” – najprestižnijem svjetskom TV kanalu za nautičare, ljubitelje putovanja i vodenih sportova NAUTICAL CHANNELU koji se trenutno može gledati u više od 120 zemalja svijeta na 4 jezika sa dosegom od preko 500 milijuna potencijalnih gledatelja.

Međunarodni TV kanal Nautical Channel, koji se trenutno emitira u više od 120 zemalja svijeta na svim kontinentima, nastavlja promociju i predstavljanje turističkih ljepota Hrvatske. Nakon 5 sezona TV serijala „Sail-ho! Croatia“, započinje prikazivanje novog TV serijala „Wind Masters Croatia proizvedenog ovog ljeta u produkciji tvrtke Amali Doare iz Zagreba u kojem se gledatelje kroz 10 polusatnih epizoda vodi najzanimljivijm i najljepšim destinacijama 9 nautičkih ruta na hrvatskoj obali, od Dubrovnika do Istre.

Gledatelji će se moći upoznati s gradovima, destinacijama i skrivenim biserima na koje će naići tijekom svog posjeta Hrvatskoj. Također, u sklopu svake emisije je i prilog o osnovama jedrenja kako bi se manje iskusni nautičari mogli bolje nositi s vještinama plovidbe Jadranom. Posebna poslastica za gledatelje je posljednja, 10. epizoda u kojoj se po prvi puta na ovako značajnom međunarodnom TV kanalu predstavlja Slavonija i Baranja u posebnoj emisiji posvećenoj riječnim kruzerima te gradovima i atrakcijama koje turisti mogu posjetiti i okusiti u 3 slavonske županije; Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj i Brodsko-posavskoj.

Wind Masters Croatia – Slavonski Brod

I ovaj serijal nastao je u bliskoj suradnji s glavnim partnerima a to su Hrvatska turistička zajednica i ACI Club jer je promocija nautičkog turizma, a naročito riječnih kruzera jedan od prioriteta u promociji Hrvatske u svijetu.

Ostali partneri projekta su INA, Jadrolinija, Hrvatska pošta, Turističke zajednice Kvarnera, Istre, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske te Brodsko-posavske županije, brojni gradovi, Nacionalni parkovi Krka i Plitvička jezera i drugi.

Emitiranje serijala „Wind Masters Croatia“ započinje ove nedjelje u 21.00h na kanalu Nautical Channel koji gledatelji u Hrvatskoj mogu gledati na više IPTV platformi te će idućih 10 nedjelja u istom terminu biti emitirana nova epizoda serijala uz brojne reprize tokom ostalih dana.

podijelite članak

Skip to content