Odlična posjećenost Tvrđave Brod za Uskrs

Dana 2. travnja 2018.g., u popodnevnim satima, Turistička zajednica Brodsko – posavske županije je povodom uskrsnih blagdana organizirala obilazak Tvrđave Brod uz pratnju stručnog vodiča gospođe Vere Pudić. Ideja je bila da sami posjetitelji iz grada i okolice bolje upoznaju našu kulturnu i povijesnu baštinu.

1

Ugodno nas je iznenadio veliki broj posjetitelja koji su imali priliku razgledati i saznati niz informacija o mjestu koje je u povijesti kontroliralo granični prijelaz i povezivalo glavne trgovačke putove, kao i o povijesti gradnje i i velikoj ulozi ovog fortifikacijskog objekta koje podsjeća i svjedoči na prohujalo vrijeme koje se odvijalo u na našim prostorima.

2

Planiramo kontinuirano nastaviti sa ovakvim i bogatijim sadržajima u narednom periodu te nastojati što više posjetitelja informirati o kulturnom i turističkom potencijalu našega grada i županije. Smatramo da smo svi mi ambasadori naše turističke ponude i da Slavonija ima potencijala kao destinacija turističkom tržištu imajući u vidu sve posebnosti s kojima raspolaže.

podijelite članak

Skip to content