Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Mega Bikers Susret No19

11 svibnja @ 08:00 12 svibnja @ 17:00

Drugi vikend u svibnju rezerviran je za Mega bikers susrete i to već 18 godina. Ove godine u 19. po redu izdanju organizatori iz Moto kluba Brod najavljuju ponovno veliki dvodnevni događaj na SRC ‘Poloj’. I to u godini jubilarnog 20. rođendana Moto kluba Brod. Glazbeni dio programa ponovno će zadovoljiti ukuse rockera no ovoga puta, kažu iz Moto kluba Brod, okrenut će se izborom izvođača i mlađoj publici.

“Od zvučnijih glazbenih imena ovoga puta nastupaju The Flyer, Bang bang, The Trio, Grše, Vojko V, Z++, a ove godine dolaze nam posebni gosti iz Nizozemske – Diva Turner Tributeband koji će zasigurno donijeti atrakciju na stage u stilu legendarne Tine Turner”, što nikako nemojte propustiti pvre večeri Mega biker susreta. Također preporučujem i izuzetno efektivan i atraktivan nastup, koncert s elementima predstave Croatian Pink Floyd show” druge večeri, u subotu” rekao je Vladimir Elbl, dopredsjednik Moto kluba Brod. I što se tiče scene, pozornice, rasvjete – organizatori najavljuju novu razinu kvalitete. “Sve je dvostruko atraktivnije, veće i više, pa i u samom velikom šatoru”, dodao je Elbl. 

tzbpz motorijada 2024

Standardni dio programa Mega bikers susreta je i utrka ubrzanja; na rasporedu je u subotu 11. svibnja u 12 sati. Lokacija – Lučka cesta / Luka Brod. “Očekujemo veliki broj amaterskih i profesionalnih vozača, u kategorijama Klasa 600 i Open, a u profi PRO 600, PRO Drag i PRO Open”, najavio je Miro Matković, organizator utrke ubrzanja, koju organizacijiski pomaže i Lučka uprava Slavonski Brod, a koja ujedno iste subote, 11. svibna organizira i Dan otvorenih vrata Luke Brod. “Cilj je da što veći broj posjetitelja dođe vidjeti Luku i upoznaju se s potencijalima Luke, svi su dobrodošli”, rekao je Vjekoslav Janković iz JU Lučka uprava Slavonski Brod 

Bikeri će ponovno u koloni prodefilirati gradom i to u subotu od 17 do 18 sati. Ulaznica je ove godine 20 eura i vrijedi za oba dana. Slavonski Brod tako od 10. do 12. svibnja ponovno postaje bikerska republika. Više od 4000 gostujućih motorista, dobro vrijeme i vrhunsku zabavu ono je što u najmanju ruku organizatori očekuju ove godine. 

€20 Ulaznica za oba dana

MK Brod – Slavonski Brod

Pogledajte web stranicu Organizator

ŠRC Poloj

Splavarska ulica 1
Slavonski Brod, Brodsko-posavska 35000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Skip to content