Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Međunarodna moto utrka za otvoreno prvenstvo Hrvatske

3 lipnja, 2023 @ 11:00 4 lipnja, 2023 @ 17:00

U Ruščici, na području Luke Brod, jučer 3. lipnja i danas, 4. lipnja, održala se međunarodna moto utrka za otvoreno prvenstvo Hrvatske.U organizaciji Big Bike Racing tima, a pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije, grada Slavonskog Broda i općine Klakar, više od stotinu vozača, zaljubljenika u adrenalin, brzu vožnju i motocikle, iz Hrvatske, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i Austrije sudjelovalo je na 3. Brod Open Race – Međunarodnoj moto utrci za Otvoreno prvenstvo Hrvatske. Ovo je najuzbudljiviji sportski događaj ovog vikenda u Slavoniji.

Staza na kojoj se održavala utrka duga je 1700 metara, a vozile su se cestovne moto utrke, brzinci i odltimeri, ukupno sedam utrka u različitim disciplinama.

Otvorenju današnje utrke prethodio je Warm up, a utrci je danas nazočio i župan Brodsko-posavske županije dr.sc. Danijel Marušić koji je svim natjecateljima poželio uspjeh na današnjoj utrci, najboljima uručio pehare te zahvalio organizatorima za sav uloženi trud prilikom organizacije utrke koja doprinosi promociji našega grada i županije.

Brod Open Race ponovno je okupio brojne zaljubljenike u motociklističke utrke, a ova je utrka, podsjetimo, 2021. godine dobila i nagradu Hrvatskog motociklističkog saveza za najbolje organiziranu utrku.

Na kraju današnje utrke svi gledatelji mogli su uživati u pravoj adrenalinskoj poslastici Stunt show-u Dejana Špoljara.

Big Bike Racing

Ruščica

Skip to content