Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Ena Rajić 15/5/2024 – 1-on-1 o marketingu i kulturnom turizmu

15 svibnja @ 19:00 20:30

Dobrodošli na događaj koji će promijeniti vaš pogled na marketing i kulturni turizam! Predstavljamo jedinstveno iskustvo, 1-on-1 o marketingu i kulturnom turizmu, uz našu posebnu gošću, poznatu spoken word pjesnikinju, satiričarku i video producenticu Enu Rajić.

Pridružite nam se u diskusiji i razmjeni iskustava s Enom 15. svibnja u Kući Brlić, Slavonski Brod od 19:00 sati.

Ena Rajić nije samo kreativna umjetnica već i prava vizionarka u svijetu marketinga. Diplomirala je psihologiju, ali je brzo shvatila da je njena strast u kreativnoj industriji. Danas je vlasnica MEDIA SCENE, a njen rad baziran je na spoju izvedbene umjetnosti i marketinške genijalnosti.

S preko 200 videofilmova i zajednicom od preko 50.000 pratitelja, Ena je postala autoritet u svojoj branši. Njeni satirični videofilmovi ne samo da zabavljaju i inspiriraju publiku, već i transformiraju živote. Kroz svoj videoformat, Ena gradi čvrste odnose povjerenja s publikom, postavljajući temelje za svoj prepoznatljiv brend i stvarajući traženost za svojim gostovanjima na konferencijama i panelima diljem svijeta.

Njena priča nije samo inspirativna, već i izuzetno vrijedna za sve nas koji želimo ući u svijet marketinga i kulturnog turizma. Ena Rajić nas uči kako živjeti svoju svrhu kroz svoj rad, doprinoseći istovremeno zajednici i ostavljajući neizbrisiv trag u offline i online svijetu.

Ena Rajić - 1-on-1 o marketingu & kulturnom turizmu, Slavonski Brod
Ena Rajić – 1-on-1 o marketingu & kulturnom turizmu, Slavonski Brod

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije

+385 35 408 393

Pogledajte web stranicu Organizator

Kuća Brlić

Trg Ivane Brlić Mažuranić
Slavonski Brod, Brod-Posavina County 35000 Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
+385 35 256 084
Pogledajte web stranicu Lokacija
Skip to content