Poloj

Ovaj riječni pješčani dragulj, udaljen svega tri kilometra od centra Slavonskog Broda, nudi sve što je potrebno za savršen dan na otvorenom.

Bilo da je riječ o druženju ili kupanju, odmoru ili rekreaciji, ribolovu ili roštiljanju plaža Poloj na rijeci Savi s razlogom je idealno izletište.

Vole ga mladi i stari, ribiči i motoristi, sportaši i rekreativci, obitelji i samci. Sadrži igrališta za djecu, kafiće, nogometni teren, teren za odbojku na pijesku, tuševe, prostor za kupanje pasa i još puno više.

Dom je glazbenim događanjima, fišijadama i drugim festivalima koje rado posjećuju ne samo Brođani, nego i ljudi iz cijele regije.

Sam put do Poloja je rekreacijska atrakcija sa spravama na otvorenom, skate parkom, jogging i biciklističkom stazom te pješačkom stazom s koje se pruža pogled na rijeku i na splavove koji mirno stoje u hladu na Savi.

Poloj čeka sve koji žele pobjeći od gradske vreve, opustiti se i rekreirati.

Zamislite život u ljetnim mjesecima kontinentalnom gradu u našoj zemlji, koji uključuje svako poslijepodne odlazak na pješčanu plažu, kupanje u toploj vodi, ležanje na bijelom pijesku, pijuckanje hladnog pića u baru uređenom kao da je na tropskom otočju…

Započnite razgovor s nekim Brođaninom o Poloju i slušat će te satima o brojnim avanturama, roštiljima, zabavama, motorijadama…

Sportsko rekreativni centar Poloj je omiljeno ljetno okupljalište Brođana, udaljeno od gradskog centra samo 3 km istočno od grada. Predivna pješčana plaža na zavoju rijeke Save, okružena šumom i obogaćena brojnim sadržajima (ugostiteljstvo, sportski tereni, javni roštilji, dječja igrališta…) predstavlja jednu od najljepših riječnih plaža u Europi.

Upute za dolazak na lokaciju: 

https://maps.app.goo.gl/ak1KrCmVgSmexwL87

GDJE IĆI i što obići?

Mjesta koja ne smijete propustiti

čuvari gastronomske tradicije

Što posjetiti

Čuvari prirode

Skip to content