AKTUALNO

 

Povodom Svjetskog dana turizma, 27, rujna, Turistička zajednica Brodsko - posavske županije organizira obilazak Tvrđave Brod uz pratnju turističkog vodiča.

U petak, 11.9. u Brodskom Stupniku u organizaciji TZ Brodsko – posavske županije i TZ općine Brodski Stupnik održan je zabavno-edukacijski događaj za novinare - berba novinara, popularno nazvana „Press Berba Brodski Stupnik“ .

Tim Ranča Ramarin je na unikatan način održao promociju svojih vina i kompletne ponude! Naime, ugostili su gurmane - food blogere i influencere koji su mogli uživati u pomno osmišljenim jelima koja su izvrsno sljubljena s unikatnim Vinima Ramarin.

U petak, 11.9.2020, od 10h do 12h će se u Stupničkim dvorima održati natjecanje u berbi grožđa između dvije skupine novinara.

U nedjelju, 6.rujna, održava se Prvenstvo Slavonije u XCM disciplini 2020.!
 

Organizatori jedne od najstarijih smotri folklora u Hrvatskoj Vas žele izvijestiti da će se programi ovogodišnjeg 55. Brodskog kola završiti u subotu 07.prosinca u Donjim Andrijevcima. Naime zajedno sa vrijednim članovima KUD-a Tomislav iz Donjih Andrijevaca, Folklorni ansambl Broda, glavni organizator svih programa Brodskog kola, u vrlo uspješnoj suradnji organizira održavanje 21. Državne smotre svirača na tamburi samici „Oj, samice drvo javorovo ko te sviro nikad ne bolovo“.

diWine Consulting u suradnji sa TZ Brodsko-posavske županije u četvrtak, 27.08 za vas organiziramo prezentaciju i okrugli stol pod nazivom "Vinski marketing".

Ovogodišnja manifestacija NG ljeto u Novoj Gradiški, održava se od 13. - 16. kolovoza 2020. Sve posjetitelje učekuje uzbudljiv program događanja i standardo dobra zabava, zato provjerite što se događa u Novoj Gradiški ovo ljeto!

S ciljem stvaranja preduvjeta za razvoj riječnog turizma na rijeci Savi, Lučka uprava Slavonski Brod i Turistička zajednica Brodsko-posavske županije potpisale su Sporazum o suradnji na izradi Studije održivog razvoja riječnih krstarenja na području Brodsko-posavske županije koja je predstavljena javnosti i medijima dana 22.7.2020. godine u HGK ŽK Slavonski Brod.