gastronomija header

Hotel kralj Tomislav smjestio se u samom centru Nove Gradiške. Otmjeno ime priliči vanjskom izgledu hotela a ljubazno osoblje pobrinut će se da se za kraljevski tretman tijekom vašeg boravka. Nažalost ovaj put nisam uživala u sauni koji hotel ima u svojoj ponudi nego sam odmah krenula put restorana.

Hotel Kralj Tomislav 2 of 9

 

U sklopu restorana nalazi se cafeteria i slastičarna gdje možete popiti kavu uz komad kolača ili torte. Restoran je otvoren za sve goste, ne samo hotelske. Osim što možete doći svaki dan na večeru (jer kuhinja radi od 17h), ovdje možete i prirediti veće domjenke i slavlja jer je prostor prostran. Moram naglasiti kako se u restoranu nalazi i igraonica za najmlađe tako da budite sigurni da u hrani možete uživati u miru.

 

Hotel Kralj Tomislav 3 of 9

 

Kako sam došla malo ranije, imala sam priliku porazgovarati s konobarom koji me je ljubazno dočekao. S oduševljenjem mi je rekao kako u restoranu još uvijek rade stari chefovi koji doista poznaju originalne recepte s kojima se hotel kralj Tomislav ponosi.

 

Hotel Kralj Tomislav 4 of 9

 

Na meniju Okusi nalazi se nekoliko jela a ja sam probala srnetinu u brusnici i vratinu u pivu.

Rastu li vam zazubice od samog imena?

 

Hotel Kralj Tomislav 5 of 9

 

Moram pohvaliti pripremljenu srnetinu. Meso je bilo iznimno mekano i topilo se u ustima.

 

Hotel Kralj Tomislav 7 of 9

Hotel Kralj Tomislav 6 of 9

 

Pripremom vratine u pivu, ovaj običan komad mesa dobije sasvim drugu dimenziju.

 

Hotel Kralj Tomislav 8 of 9

Hotel Kralj Tomislav 8 of 9

 

Posjetom ovom restoranu, zaključujemo ovu seriju promocije restorana koji su u sklopu projekta “Okusi graničarskog Posavlja”. Veselimo se novim restoranima koji će postati dio ovog hvale vrijednog projekta i pomoći u promociji slavonske tradicionalne kuhinje!

 

Ena Kokanović, Monika Tadić

 

 

 PRIKAZ RESTORANA

okusi logo

Nezaobilazna, najukusnija sastavnica turističke ponude Brodsko-posavske županije je naša lokalna gastronomija koja svojim mirisima i jedinstvenim receptima ponosno predstavlja našu županiju.

Okusi graničarskog Posavlja je projekt koji se bavi unapređenjem ponude tradicijskih lokalnih jela u dnevnoj ponudi ugostiteljskih objekata! Turistička zajednica kreće dalje u promociju ugostiteljskih objekata i jela u sklopu projekta!

POGLEDAJTE BROŠURU