Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj organizirat će poslovnu radionicu za hrvatske i mađarske partnere u Budimpešti.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje molimo da ispunite ON-LINE prijavnicu za radionicu na linku: https://www.htz.hr/hr-HR/poslovna-dogadanja/sell-croatia i za maksimalno dvije osobe po tvrtki, najkasnije do 17. studenoga 2021. godine ili do popunjenja mjesta (30), kako bi se mogle zaključiti liste sudionika.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava molimo kontaktirajte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a upite vezane uz samu organizaciju na predstavništvo Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

MJESTO ODRŽAVANJA:
Budapest Marriott Hotel
Apáczai Csere János utca 4
1052 Budapest, Hungary

DATUM ODRŽAVANJA I PROGRAM: 13. prosinca 2021.
12:45 – 13:00 registracija sudionika
13:00 – 13:15 kratka prezentacija direktorice predstavništva
13:15 – 16:30 workshop
pauza za kavu i kanape bit će dostupna cijelo vrijeme

Lista mađarskih sudionika neće biti dostupna na web stranici već ćemo je dostaviti registriranim sudionicima nakon zaključenja prijava, a najkasnije tri dana prije početka radionice.

NAPOMENA:
Hrvatska turistička zajednica ovim putem pridržava pravo otkaza svake poslovne radionice u slučaju nedostatnog interesa sudionika, više sile ili drugog opravdanog razloga. U slučaju otkazivanja poslovne radionice Hrvatska turistička zajednica neće biti odgovorna za eventualno nastalu štetu ili za refundaciju bilo kakvih troškova prijavljenih sudionika otkazane poslovne radionice.

Minimalan broj sudionika za održavanje radionice prijavljen do isteka roka prijave je 20.

Udruge i turističke zajednice molimo da proslijede ovaj poziv svim zainteresiranim subjektima s njihovog područja odnosno svim svojim članicama.

S poštovanjem,

Ivana Herceg
Direktorica ureda HTZ u Mađarskoj