NEWS

 

diWine Consulting u suradnji sa TZ Brodsko-posavske županije u četvrtak, 27.08 za vas organiziramo prezentaciju i okrugli stol pod nazivom "Vinski marketing".

Lokaciju ćemo vam javiti uskoro, najkasnije u utorak . Zavisno od broja prijavljenih vinara (lokacija bi bila Sl. Brod ili jedan od adekvatnih lokaliteta u zapadnom dijelu Županije).

Prezentacija je prilika da se upoznate sa našim uslugama, nakon čega slijedi otvoreni razgovor o brendiranju Brodsko-posavske županije kao vinske destinacije, pri čemu želimo čuti vaše prijedloge, ideje, mišljenja i želje.

Link na FB event: https://www.facebook.com/events/657705871505302/

Nakon zajedničke prezentacije i okruglog stola krećemo sa individualnim inicijalnim sastancima na koje se možete prijaviti odgovorom na ovaj e-mail. Kotizacija za inicijalne sastanke za sve zainteresirane vinarije (koje su registrirane kao OPG, obrt ili tvrtka) pokrivena je od strane TZ Brodsko-posavske županije - stoga nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku i prijavite se što prije!
Molimo sve zainteresirane dionike da se prijave najkasnije do utorka u 15 sati na službeni e mail Turističke zajednice BP županije ; This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

---

Što je to inicijalni sastanak?
90 minuta provedenih u vođenom razgovoru omogućuje nam da upoznamo svog klijenta, ustanovimo trenutno stanje poslovanja i definiramo buduće ciljeve. Ovakav razgovor je obostrano koristan – nama osigurava dragocjene informacije i omogućuje nam dubinsko razumijevanje klijentovih stvarnih potreba, dok klijentu pruža iskustvo samoprocjene i samosagledavanja. Rezultati inicijalnog sastanka su jasno definirana mapa budućeg poslovanja te oblikovana vizija i misija.

Veselimo se skorašnjem susretu!!

Srdačno,

Irena Lučić & Renata Lončarić
diWine Consulting
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
fb/diWineConsulting
091/6464684