NEWS

 

U četvrtak navečer, 28.04.2022. prekrasna dvorana hotela Croatia u Cavtatu zabljesnula je posebnom ljepotom i velikim uzbuđenjem. Naime, 400 sudionika 5. međunarodnog kongresa o ruralnom turizmu uživalo je na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske. Ovo je događanje, koje se održava već deveti put, postalo tradicionalno.

Javni poziv za ostvarivanje prava na subvenciju za organizirani dolazak turista na područje Brodsko-posavske županije za 2022. Godinu 

Predmet Internog poziva

Predmet Internog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Turističke zajednice Brodsko-posavske županije (dalje u tekstu: TZ BPŽ) za manifestacije ili događanja koja doprinose sljedećim ciljevima:

Donosimo ovogodišnji program manifestacije "U svijetu bajki Ivane Brlić Mažuranić".

Od 8. – 10. travnja TZ Brodsko – posavske županije je sudjelovala na Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO, a domaćin sajma je bio Smart Tourism Meet Up!

Sukladno Pravilniku o kriterijima za dodjelu sredstava iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent (NN 04/22), Suglasnosti HTZ-a i Odluci Turističkog vijeća TZ Brodsko – posavske županije SA 5. SJEDNICE ODRŽANE DANA 30. OŽUJKA 2022.G. , Turistička zajednica Brodsko – posavske županije objavljuje javni natječaj.

Od 16. – 19. ožujka 2023.g. u splitskoj Spaladium areni otvoren je 26. međunarodni Sajam GAST 2022. na kojemu se predstavila i naša županija.

Obavještavamo Vas da je Turističko vijeće HTZ-a donijelo Odluke o raspisivanju i provedbi Poziva za iskaz interesa za provedbu marketinške suradnje s organizatorima TOP događanja u 2022.g. i Poziva za iskaz interesa za provedbu marketinške suradnje s vrhunskim hrvatskim sportašima u 2022.g.

Budući da se nalazimo uoči obilježavanja 50. godišnjice otvaranja ove po mnogo čemu jednistvene ustanove u slijedećoj godini (1972. – 2022.), jedan od darova za pola stoljeća djelovanja galerije u mjestu rođenja znamenitog kipara, su i turističke obavijesne ploče za kulurnu znamenitost – informacija putnicime korisnicima autoceste A3 i A5.

Izvješćujemo Vas kako je temeljem Odluke Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice objavljen Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti namijenjenih razvoju programa destinacijskih menadžment kompanija u 2022.