Menu

OKUSI GRANIČARSKOG POSAVLJA

 

Upoznajte okuse davnine u restoranima koji njeguju tradiciju i stare recepte slavonske kuhinje

“Rodino gnijezdo” je šarmantni restoran obitelji Tonkić u predgrađu Slavonskog Broda u kojem svakodnevno možete uživati u ribljim specijalitetima! Uređen je s hrpom malih pomno izabranih detalja koji podsjećaju na stare slavonske običaje i neke prošle dane. Atmosfera u restoranu je izuzetno topla a možete ju dodatno zagrijati domaćim aperitivima.

aperitiv

interijer 1

interijer

Kada posjetite restoran, možete biti sigurni da ćete sresti nekoga od obitelji Tonkić jer, kako kaže gospodin Antun, tamo nema velikih šefova i svi sudjeluju u svemu.

Saznali smo kako će “Rodino gnijezdo” na ovogodišnjem “Katarinskom sajmu” predstaviti svoje specijalitete u velikom šatoru, kako kaže Antun na “300 kvadrata šokačkog inata”!

 

Kada govorimo o hrani u ovom restoranu, možete biti sigurni da ono što ondje jedete dolazi iz Slavonskog Broda i okolice. Tako je, primjerice, kruh iz Podvinja a riba iz Slavonskog Broda, iz ribarnice koju vodi obitelj Tonkić

U sklopu projekta “Okusi graničarskog Posavlja”, Rodino gnijezdo sudjeluje s nekoliko svojih jela: kečiga u vinu, šaran u rašljama, fiš paprikaš, salenjaci s pekmezom od dunje.

menu

 

Fiš paprikaš

fisUvijek svježa riba je ključna za pripremanje dobrog fiša! U rodinom gnijezdu možete biti sigurni u kvalitetu sastojaka!
 
 

Šaran na rašljama

saran na rasljama

Prava poslastica za sve koji vole šarana. Svi znamo da je ovo jedan od najukusnijih načina pripreme ove ribe a u “Rodinom gnijezdu” to doista izvanredno pripremaju!

 

Šaran Orly i Pečeni smuđ

saran orly i smud

Sočni šaran u orly omotaču u kombinaciji s pečenim krumpirom i cijeli, savršeno pečeni smuđ – NJAM!
 
 

Osim hranom, rodino gnijezdo se može pohvaliti i jedinstvenim smještajem. Unikatni namještaj krasi svaku prostoriju a zbog toplih boja, osjećat ćete se kao kod kuće.

smjestaj1

smjestaj2

smjestaj3

Ena Kokanović, Monika Tadić