AKTUALNO

 

novosti

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15

Već četvrtu godinu zaredom Nova Gradiška će na jedan dan ponovno postati centar mode i mjesto gdje će budući mladenci na jednom mjestu moći naći sve ono potrebno za najvažniji dan u životu.

Zahvaljujući iznimnom angažmanu i nastojanjima naše Novogradiščanke, poduzetne Ljiljane Šoch, vlasnice Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive iz Nove Gradiške, svi oni koji namjeravaju „uploviti u bračne vode” na jednom mjestu moći će doći do originalne ideje kako organizirati svoj ljubavni, životni i svaki drugi „dan D”.

Od one prve godine kada su okupili dvadesetak izlagača, Sajam vjenčanja Esclusive prerastao je u respektabilnu manifestaciju koja će ove godine okupiti preko 60 izlagača iz svih krajeva Hrvatske te Novogradiščanima i svim putnicima namjernicima podariti niz sadržaja i cjelodnevnih događanja.

I ove će godine na sajmu izlagati najbolji od najboljih i ciljanim rješenjima pokušati mladencima olakšati za mnoge, stresne, „ludo – sretne” dane.

Dakako, sve će biti usmjereno s ciljem praćenja modnih trendova, stoga će mladenci do u detalje moći isplanirati sve ono što im treba kako bi bili zadovoljni pri realizaciji ovog njihovog značajnog životnog koraka.

Kako bi prezentirala sve ono što će se događati u subotu, 9. studenog u Novoj Gradiški, vlasnica Exclusive events i Salona vjenčanica Exclusive Ljiljana Šoch sazvala je danas tiskovnu konferenciju kako bi prezentirala sve ono što su pripremili, zahvalila sponzorima i suradnicima te pozvala posjetitelje da im se pridruže:

– Sajam će se održati u velikom grijanom, glamuroznom šatoru na središnjem gradskom trgu u subotu, 9. studenog. Na površini od preko 1200 metara kvadratnih okupit ćemo nove i „stare” izlagače na koje smo izuzetno ponosni. Izuzetno sam ponosna i na činjenicu da nam je pismo potpore uputila i sama Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

Program će se odvijati od 10,00 do 22,00 sati.

Svečano je otvorenje Sajma s glazbeno scenskim programom u 11,00 sati uz nastup Barbare Dautović Španović i Plesnog studia Marine Mihelčić.

U 13,00 sati nas očekuje modna revija Salona vjenčanica Exclusive i predstavljanje nove kolekcije za 2020. godinu. U 15,00 sati je izvlačenje nagrada, od 16,00 do 17,00 će nam se predstaviti Panonica rasvjeta i razglasi iz Đakova te nam uz light show pokazati najnovije trendove.

Predstavit će se i tvrtka „Avon” koja će besplatno šminkati posjetitelje. Tu su i brojne radionice te popusti za posjetitelje.

U 19,30 nas očekuje velika, svečana modna revija koju će voditi Mirna Maras. U glazbenom dijelu programa nastupit će Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić.

Glavne zvijezde svečane modne revije nećemo vam otkriti, to će, vjerujem, biti pravo iznenađenje. Na kraju svečane modne revije proglasit ćemo pobjednike nagradne igre „Vjenčanje iz snova”. Imamo prijavljenih četrdesetak parova iz cijele Hrvatske; činjenica je to na koju smo izuzetno ponosni. Dodijelit ćemo i nagrade za najljepši štand.

Želim zahvaliti svim sponzorima i onima koji su nam pomogli. Hvala Udruženju obrtnika Nova Gradiška, Turističkoj zajednici grada Nova Gradiška i Brodsko posavske županije, Obrtničkoj komori Brodsko posavske županije, Gradu Nova Gradiška, Udruženju obrtnika Slavonski Brod, Brodsko posavskoj županiji. Naravno, velika hvala i svim sponzorima koji su prepoznali vrijednost ove manifestacije. Ovo je velik korak za sve nas, događanje koje me izuzetno veseli i na koje sam ponosna. Očekuje vas veliki glamur, brojni, prekrasni, kvalitetni izlagači – istaknula je, između ostalog, Ljiljana Šoch.

– Mi kao i svake godine podržavamo ovu manifestaciju jer smo prepoznali njen potencijal i kvalitetu. Prilika je ovo za prezentaciju rada i noviteta u modnom, kreativnom dijelu naših obrtnika. Iza svega je ogroman potencijal i trud naših obrtnika, a najviše naše članice i organizatorice ove manifestacije Ljiljane Šoch – istaknuo je, između ostalog, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška Tomislav Šimić.

– Želim čestitati Ljiljani Šoch na ovim prekrasnim brojkama i događanjima. Sve ovo dokaz je da je bila ustrajna, uložila sve svoje znanje i trud i zahvaljujući svemu tome došli smo do ovog glamuroznog događanja. Ovo je zaista jedan veliki oblik promocije grada Nova Gradiška i zbog svega toga, hvala Ljiljani na svemu ovome – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška Dinka Matijević.