Ponedjeljak, 11 Ožujak 2013 00:00

Još jedan brodski kulturni brend

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Festival Novih, koji se u lipnju 2013. godine održava u slavonskobrodskoj tvrđavi, na taj način postaje prvoklasna kulturna manifestacija i prepoznatljiv brend.

SLAVONSKI BROD - Obavještavamo Vas kako je Festival Novih kojega organizira udruga SB Film ušao na popis festivala koje podržava HAVC - Hrvatski audio-vizualni centar. To je prvi put da je jedna filmska manifestacija koja se održava u Slavonskom Brodu dobila potporu i pokroviteljstvo krovne hrvatske filmske organizacije koja djeluje u suradnji s Ministarstvom kulture RH.

Festival Novih koji se u lipnju 2013. godine održava u slavonskobrodskoj tvrđavi na taj način postaje prvoklasna kulturna manifestacija i prepoznatljiv brend. Na popisu festivala HAVC-a su i prestižni festivali kao što su Motovun film festival, Zagreb Dox, Animafest Zagreb, Zagreb film festival, a od ove godine i Festival Novih iz Slavonskog Broda nalazi se na ovom prestižnoj listi, izvjestio je direktor festivala, Bernard Karakaš u ime SB Filma.

Više informacija

Pročitano 8930 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 14 Ožujak 2013 19:06

1061 komentari

Napiši komentar

Molim upišite sva obavezna polja označena zvjezdicom (*).
Dozvoljena je uporaba HTML koda

Dobro došli

Dobro došli na stranice TZ Brodsko-posavske županije. Dobro došli u Brodsko-posavsku županiju, atraktivnu, cjelogodišnju izletničko-rekreacijsku destinaciju, županiju bogate povijesti, tradicije, kulturne i crkvene baštine, očuvane prirode i izuzetnih krajolika.

HTZ Logo

Korisni linkovi

Kontaktirajte nas

Turistička zajednica
Brodsko-posavske županije
Petra Krešimira IV | br. 2
HR-35000 Slavonski Brod

+385 (0)35 408 393 +385 (0)35 408 392 35000 Slavonski Brod, Hrvatska